Bestill trygt – reis trygt

Om oss

Norwegian Adventure Company

Vi skaper dager du husker – resten av livet.

Norwegian Adventure Company (NAC) er et opplevelse- og explorer cruiseselskap med kontorer i Oslo og Lofoten. NAC ble startet av Nina Kristine Madsen-Geelmuyden og Fredrik Geelmuyden i 2012. Vi er et familiedrevet selskap, som sammen med vårt nettverk av guider og eventyrere har gjort lidenskapen for nordnorsk natur og opplevelser til vår livsstil.

Vi utvikler og produserer våre egne opplevelsekonsepter i det arktiske Nord-Norge som kombinerer:

  • Fantastisk natur
  • Skreddersydde opplevelser
  • Lokal kultur & historie
  • Kulinariske opplevelser fra regionen
  • Sosial arena

Vi tilrettelegger for at mennesker med samme interesser og lidenskap finner sammen på tvers av alder og kjønn, og er inkluderende og sosiale arenaer, hvor vi sammen med våre gjester skaper minnerike opplevelser og dager du husker – lenge.


Creating days to remember er vår visjon i Norwegian Adventure Company. – Norwegian Adventure Company
Creating days to remember er vår visjon i Norwegian Adventure Company.
Nina Kristine Madsen-Geelmuyden – Norwegian Adventure Company

Nina Kristine Madsen-Geelmuyden

Daglig leder
ninakristine@norwegianadventurecompany.com
+47 411 60 756

Nina Kristine Madsen-Geelmuyden (1979) startet selskapet med Fredrik, har ansvar for den daglige operasjonen, kommunikasjon, markedsføring og kunderelasjoner. Hun vokste opp i nord, men bor i sør, og lengter tilbake til naturen, stedene og menneskene i det høye nord når hun ikke er der.

Nina-Kristine er en toppturentusiast som elsker å slite oppover fjellsider, og helst med hav på begge kanter, for så å sette den perfekte linjen ned mot fjæresteinene. Om sommeren elsker hun å gå i fjellet eller windsurfe i havgapet.

Nina Kristine har mastergrad i energiledelse og økonomi fra Universitetet i Nordland og MGIMO Universitetet i Moskva, og spansk fra Complutense universitetet i Madrid. Hun har vært stipendiat for NUPI, Eksport utvalget for fisk i Madrid (internship), åtte år i Olje og Energidepartementet (OED), og to år som VP Communications for Bulk Infrastructure.

Fredrik Geelmuyden – Norwegian Adventure Company

Fredrik Geelmuyden

Salg & agenter
fredrik@norwegianadventurecompany.com
+47 977 55 578

Fredrik Geelmuyden (1968) startet selskapet med Nina Kristine, og har ansvar for salg, agenter og kommersielle samarbeidspartnere. Han vokste opp i Oslo, en søring som forelsket seg i dobbelt forstand i nord, i naturen, stedene og menneskene.

Fredrik er en lidenskapelig skikjører, klatrer og windsurfer som har jaget bratte fjellsider, pudder og vind hele livet. Han har økonomiutdannelse fra University of Bradford i England, og lang erfaring som leder i en rekke internasjonale IT og rådgivingsselskap. I 2005 gjorde han en helomvending og flyttet til Hemsedal, hvor han byttet ut dress og Armani briller med Gore-Tex og goggles, og begynte å jobbe for SkiStar, som han jobbet for i 12 år.

Siden den gang har han startet kommunikasjonsbyrået MANITU (2008), og opplevelseselskapet Norwegian Adventure Company med Nina Kristine (2012). I Manitu har han jobbet med med strategisk kommunikasjon for bla. SkiStar, Monster, NICE, Rubicon, Feelgood, Destinasjon Hemsedal, TV 2, Alpinco, Visit Geilo mv.

Gorm Gorm Gunleiksrud – Norwegian Adventure Company

Gorm Gorm Gunleiksrud

Daglig leder i Norwegian Adventure Guides

Gorm Gunleiksrud er daglig leder i Norwegian Adventure Guides og sertifisert tindevegleder IFMGA gjennom Nortind. Han har lang erfaring fra profesjonell guiding, skredopplæring og kursing.

Norwegian Adventure Company – Norwegian Adventure Company

Proud sponsors

Intersport – Norwegian Adventure Company partner
Mercedes Benz – Norwegian Adventure Company partner
Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.