Informasjon ved nye bestillinger

Restaurant Gamle Salten & Kvitbrygga

Lokale kulinariske opplevelser med utsikt mot Lofotveggen

På Banhamaren 29, litt tilbaketrukket fra turiststrømmen, ligger Gamle Salten og Kvitbrygga som er åpen hver dag fra klokken 12:00 – 24:00 fra den 25. juni – 13. august.

Kvitbrygga - lunsj, lounge & bar

Banhamaren 29, litt tilbaketrukket fra turiststrømmen, med utsikt mot Lofotveggen og værret ligger Kvitbrygga som er åpen hver dag fra klokken 12:00 – 24:00 25. juni – 13. august (stengt på mandager frem til klokken 17:00).

Her har Bocuse d’Or chef Gunnar Hvarnes i samarbeid med NAC komponert en deilig arktisk sommermeny med snack og lunsjretter. Vi har også bar med alle rettigheter (kjøkken åpent fra 12-21:00 og baren frem til 24:00). Fra torsdag til lørdag har vi profilerte DJs som ferierer hos oss og spiller deilig lounge musikk fra klokken 16:00.

Vi har ingen bordreservasjon på Kvitbrygga. Bare kom, vi finner plass til deg!

Veibeskrivelse

Restaurant Gamle Salten

M/S Gamle Salten ligger til kai på Kvitbrygga for overnatting og kulinariske opplevelser i særklasse. Om bord på Gamle Salten serverer vi en arktisk sommermeny, med håndplukkede råvarer fra Nordland, Troms og Finnmark utformet av Bocuse d'Or chef og gullvinner fra kokke-OL tidligere i år, Gunnar Hvarnes. Her får du en måltidsopplevelse om bord på et skip som er et levende kulturminne med kysthistorie og nostalgisk sjarm. Vi kaller det Nord-Norges svar på Orientekspressen. Restaurant Gamle Salten har utsikt mot Lofotveggen, Vestfjorden og en lokal meny som vil gi deg opplevelsen av Nord-Norge, også på tallerken!

Nyt et glass vin i den gamle 1. klassesalongen eller på akterdekket før middag, og la deg deretter forføre av Bocuse d’Or chef Gunnar Hvarnes lokale meny med håndplukkede råvarer fra regionen (kjøkken åpent fra 17-22).

Reserver bord på info@norwegianadventurecompany.com

Veibeskrivelse

Menyen

Lokale kulinariske opplevelser med utsikt mot Lofotveggen – Norwegian Adventure Company
Lokale kulinariske opplevelser med utsikt mot Lofotveggen – Norwegian Adventure Company
Lokale kulinariske opplevelser med utsikt mot Lofotveggen – Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Cuisine

En fantastisk opplevelse av nord – også på tallerken!

Ærlig, ujålete og nordnorsk

Som et opplevelsesselskap ønsker vi at du skal oppleve noe av det beste Nord-Norge har å by på av lokale råvarer i verdensklasse. 

Med dette som utgangspunkt har vi utviklet matopplevelsen Arctic Adventure Cuisine i samarbeid med Bocuse d’Or kokk Gunnar Hvarnes. I menyen har vi spesialiteter fra mer enn 25 små og store lokale råvareprodusenter fra områdene mellom Lofoten og Tromsø.

The special thing about the Arctic climate is that it’s very cold, so everything grows slower.
Fredrik Lundgren, Chef on Arctic Haute Route

Ny-nordisk stil

Arctic Adventure Cuisine representerer noen av de virkelig gode råvarene regionen har å by på – fra de dype fjordene, fjellene og gårdene. Gjennom måltidene som serveres på Arctic Haute Route, vil vi formidle noe av den særegne, nordnorske kulturen og tradisjonene, men i ny-nordisk stil.

Menyen er utviklet av en av Norges fremste kulinariske eksperter, Gunnar Hvarnes, mens den tilberedes av noen av landets unge kokketalenter. Med dette håper vi du får en fantastisk opplevelse av nord – også på tallerken!

Proud sponsors

Intersport – Norwegian Adventure Company partner
Mercedes Benz – Norwegian Adventure Company partner
Ringnes – Norwegian Adventure Company partner
Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
DN – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.

dy>