Bestill trygt – reis trygt

Utforsk Nord-Norge

Norwegian Adventure Guides

Trygge valg, fantastiske opplevelser!

Om oss

Norwegian Adventure Guides

Norwegian Adventure Guides (NAG) er et profesjonelt guideselskap er startet av IFMGA sertifiserte Gorm Gunleiksrud og Norwegian Adventure Company. Vi består av sertifiserte tindevegledere som driver med guiding i fjell, utdanning og føring på snø, fjell og is. Blandt våre guider har vi også sertifiserte stisykkelguider og naturguider fra Universitetet i Tromsø.

Vi jobber med utgangspunkt i Nord-Norge og har hovedfokus på Lofoten, Lyngen, Senja, Svalbard, Kvaløya, Alta, Andørja, Bodø- og Tromsøområdet, men kan tilby guiding over hele Norge.

Gorm Gunleiksrud er daglig leder i Norwegian Adventure Guides og sertifisert tindevegleder IFMGA gjennom Nortind. Han har lang erfaring fra profesjonell guiding, skredopplæring og kursing.

Norwegian Adventure Company
Norwegian Adventure Guides

8 gode grunner til å velge NAG

Norwegian Adventure Company

Vi kjenner Nord-Norge

Vi benytter erfarne og lokalkjente guider som kjenner Nord-Norge godt.

Norwegian Adventure Company

Helhetlige opplevelser

Vi har mulighet til å skreddersy unike opplevelser som ivaretar logistikk, transport, overnatting og gode matopplevelser sammen med det viktigste; selve turen.

Norwegian Adventure Company

Utenfor turistløypa

Det finnes mange uoppdagede og urørte områder i nord. Vi vet hvor!

Norwegian Adventure Company

Små grupper og sertifiserte guider

Gå på tur i små små grupper. Vi tilrettelegger både for nybegynnere, trenede- og erfarne skikjørere.

Norwegian Adventure Company

Kvalitet og kunnskap

Våre guider er sertifiserte og kunnspasrike og eksperter på klatring, brevandring, fjellskigåing, bratt skikjøring og skredvurdering, vandring, stisykling, lokale tradisjoner og kultur.

Norwegian Adventure Company

Boutique overnatting

Vi tilrettelegger for helhetlige opplevelser og tilbyr unike turer og boutique overnatting ved mange av våre destinasjoner.

Norwegian Adventure Company

Lokale matopplevelser

Vi ønsker at du skal oppleve det beste regionen har å by på, også på tallerken, og kjenner gode spisesteder eller tilbyr matopplevelser fra Arctic Adventure Cuisine.

Norwegian Adventure Company

Bli bergtatt

Nord-Norge er en unik destinasjon med fantastiske muligheter for en tur under nordlyset vinterstid eller i midnattsol sommerstid. Bli bergtatt!

Små grupper – store opplevelser

Vi tilbyr skreddersydde turer i små grupper for alle nivåer; fra nybegynner til erfarne. Sikkerhet kommer alltid først, og vi er opptatt av å fremme naturvennlig og sikker ferdsel i tråd med norske friluftslivstradisjoner.

Våre guider er internasjonale tindevegledere (IVBV/ UIAGM/ IFMGA), den høyeste profesjonelle utdannelsen innen fjellsport. Gjennom vår kompetanse og erfaring ivaretar vi det du trenger for å få en positiv, lærerik og trygg opplevelse i fjellet hvor du kan konsentrere deg om å nyte naturen og opplevelsen.

Med fokus på kvalitet – fjellets fagfolk

Det finnes mange dyktige guider i Norge. Norwegian Adventure Company har sammen med Norwegian Adventure Guides valgt å ha fokus på kvalitet og bruke sertifiserte tindevegledere i våre operasjoner. I Norge er Norske Tindevegledere (NORTIND) eneste representant for det internasjonale fjellførerforbundet IFMGA/IVBV (International Federation of Mountain Guides Associations) i Norge. NORTIND kvalifiserer Tindevegledere/høyfjellsførere etter IFMGAs internasjonale standard, og har ansvar for organisering, videreutdanning og faglig oppdatering av Tindevegledere i Norge.

Godkjente Tindevegledere/førere er kvalifiserte til å veilede og føre i det bratte friluftslivet-tindefriluftslivet. De er derfor eksperter på:

  • klatring
  • brevandring
  • fjellskigåing
  • bratt skikjøring
  • skredvurdering
Gjennom vår kompetanse og erfaring sørger Norwegian Adventure Guides for at du får en positiv, lærerik og trygg tur i fjellet hvor du kan konsentrere deg om å nyte naturen og opplevelsen.
Aktiviteter

Vi skaper dager du husker!

Topptur

Å komme til topps med havutsikt på alle kanter er noe helt eget. Vi har lang erfaring med å skreddersy turer for alle nivåer. Kombiner gjerne fjellturen med å komme sjøveien; med rib, targa eller større skip, og bo på noen av de fine stedene vi samarbeider med.

Vi hjelper dere med å finne fram til den fineste toppturopplevelsen i nord!

Klatring

Fjellene går rett opp av havet. Risset starter i fjæresteinene, du hører bølgene, og ser ned på turkisblått hav. Å klatre i Nord-Norge er noe eget. Nesten som å være i paradis. I nord finner du noen av de mest usedvanlige klatreområdene i verden. Utsikt mot Vestfjorden og blå fjell fra Stetind til Steigen.

Lofotens dramatiske fjellrekker med utsikt over horisont og himmel. Har du ikke klatret i Nord-Norge har du mye å glede deg til.

Sykkel

Opplev frihetsfølelsen av å sitte på en terrengsykkel, enten du freser av gårde på en skogsti, sykler over et fjell eller tråkker av sted i åpent landskap. I vårt nettverk av guider har vi både lokalkjente og sertifiserte sykkelguider som gjerne viser fram vakre stisykkelruter med storslått havutsikt.

For stisykling benyttes sertifisert guide i samarbeid med lokal guider. Sertifiseringen er etablert basert på en felleseuropeisk guide standard for terrengsykling, som drives fram av organisasjonen European Organisation of Mountain Bike Instructor-Guides (EO-MTBing).

Ta kontakt med oss så finner vi fram til en rute som kan passe for deg og ditt reisefølge.

Vandring

Nord-Norge er et eldorado for spektakulære fotturer for alle nivåer. Og utsikten; i verdensklasse! Omkranset av dyp blå fjorder, karibiske strender we vandring i nord noe helt særegent. Vi finner fram til vandreturer for alle aldre, nivåer og ambisjoner. Med våre guider er det enkelt og komme seg på tur til de fineste stedene i nord.

For enkle vandreturer som ikke krever sikring, benyttes det IFMGA sertifisert guide til å lede operasjonene sammen med naturguider fra Universitetet i Tromsø. Naturguiden vil kunne formidle lokal og regional historie, lokale tradisjoner, naturbruk og sette lokale naturforhold inn i et større globalt miljøperspektiv.

Destinasjoner

Vi skreddersyr opplevelser på disse destinasjonene

Verdens vakreste øyrike – Norwegian Adventure Company
Lofoten

Verdens vakreste øyrike

Lofoten er kjent for fantastiske fjell, dype fjorder, godt fiske, og idylliske fiskevær. Opplev lyset, med midnattsol om sommeren og nordlys om vinteren. Vandre, stå på ski, sykle eller opplev regionen og denne spektakulære øygruppen fra sjøsiden.

De arktiske alper!! – Norwegian Adventure Company
Lyngen

De arktiske alper!!

Med fantastiske fjellsider som stuper ned i dyp blå fjorder er dette stedet virkelig et av de mest imponerende fjellmassivene i Norge.

Eventyrlige opplevelser – Norwegian Adventure Company
Senja

Eventyrlige opplevelser

Senja er himmelriket av fjell, fjorder, strender, og eventyrlige muligheter for fine naturopplevelser.

Juvelen i nord – Norwegian Adventure Company
Svalbard

Juvelen i nord

Svalbard er noe helt for seg selv, der øygruppen ligger langt mot nord. Vi ønsker å vise deg det beste av denne arktiske perlen!

Et av Lofotens mest populære fiskevær – Norwegian Adventure Company
Henningsvær

Et av Lofotens mest populære fiskevær

Dra til Henningsvær og opplev den unike stemningen i fiskeværet som kopler internasjonale impulser med sjarm og historie.

Midt i Lofoten – i sentrum av opplevelsene – Norwegian Adventure Company
Stamsund

Midt i Lofoten – i sentrum av opplevelsene

Den sentrale beliggenheten på Vestvågøy – midt i Lofoten – har gjort Stamsund til det ideelle utgangspunktet for dem som søker allsidige opplevelser.

Gullrekka i nord – Norwegian Adventure Company
Arctic Haute Route

Gullrekka i nord

Arctic Haute Route går langs Atlanterhavskysten mellom Lofoten og Tromsø, til noen av de fineste øyene i Nord-Norge. Lofoten, Vesterålen (Sommer), Andørja (vinter), Senja og Tromsø er stedene du opplever underveis. Vi kaller den gullrekka i nord!

Vakrest i verden! – Norwegian Adventure Company
Reine

Vakrest i verden!

Reine vil ta pusten fra deg, med dramatiske fjell som stuper rett ned i fjorden.

Lofotens hovedstad – Norwegian Adventure Company
Svolvær

Lofotens hovedstad

Fiskeværet byr på urbane impulser, lokale matopplevelser og er et fantastisk utgangspunkt for opplevelser i slående vakker natur.

Et naturskjønt øyrike i nord – Norwegian Adventure Company
Vesterålen

Et naturskjønt øyrike i nord

Et eldorado for padling, fjellturer og vakre naturopplevelser. Perfekt for deg som søker stillheten.

Nord-Europas mest fjellrike øy – Norwegian Adventure Company
Andørja

Nord-Europas mest fjellrike øy

Andørja, Nord-Europas mest fjellrike øy, har elleve topper over 1000 meter. Den høyeste av dem, Langlitinden, er Norges høyeste øytind og ligger 1276 moh.

Tromsøs fantastiske bakgård – Norwegian Adventure Company
Kvaløya

Tromsøs fantastiske bakgård

Store fjellmassiver, fjorder og utsiktspunkter med ufattelige 360 graders panoramautsikt.

Den arktiske hovedstaden – Norwegian Adventure Company
Tromsø

Den arktiske hovedstaden

En by full av kultur og historie og et av de beste utgangspunktene for fantastiske naturopplevelser og stedet for å se lyset; Både midnattssol og nordlys.

En godt bevart hemmelighet – Norwegian Adventure Company
Bodø

En godt bevart hemmelighet

Plassert på en halvøy omkranset av fjorder, fjell og ikke langt fra Norges nest største isbre, Svartisen, er Bodø et eldorado og godt utgangspunkt for å utforske Nord-Norge!

Booking

Vil du booke guide?

Vi vil gjerne dra på tur med deg og vise frem de fineste områdene i nord! Booking gjøres via e-post.

Ring oss på +47 22 55 60 50 eller send oss en e-post med noen tanker om hva du ønsker ut av din neste tur og vi skreddersyr et opplegg for deg. Du kan også benytte vårt kontaktskjema.

Proud sponsors

Intersport – Norwegian Adventure Company partner
Mercedes Benz – Norwegian Adventure Company partner
Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Bli med på reisen!

Abonner på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på "the latest and greatest" innen opplevelsesturer.

dy>