Bestill trygt – reis trygt

16.02.2020  |  Pressemelding

Nordnorsk reiseliv + retail skaper kraft

Sportsbransjen utfordres, mens norsk reiseliv er i positiv utvikling. Opplevelsesselskapet Norwegian Adventure Company (NAC) og utstyrsprodusenten Mammut inngår strategisk samarbeid, og kopler unike nordnorske opplevelser med en sterk internasjonal outdoor merkevare.

 – Norwegian Adventure Company

Skal vi attrahere globale opplevelsessamlere må vi kople oss på de store, internasjonale nettverkene slik som Mammut representerer, sier daglig leder og medeier i NAC, Nina Kristine Madsen- Geelmuyden. 

Opplevelser som arena for samarbeid

 Flere norske outdoor brands har den siste tiden etablert seg i reiselivsbransjen. For NAC er ikke dette nytt.     -Det en kopling vi har gjort siden vi startet med opplevelser i nord helt tilbake i 2005, sier Fredrik Geelmuyden, som har mer enn 15 års erfaring med sponsorsamarbeid, destinasjonsutvikling og tilrettelegging av kommersielle nettverk. - Mammut er et av verdens største, multinasjonale outdoor selskaper, som gir oss tilgang til attraktive kundesegmenter innen topptur, vandring og klatring i våre viktigste internasjonale markeder, sier Geelmuyden. 

Det nordnorske opplevelseselskapet NAC og utstyrsleverandøren Mammut inngår strategisk samarbeid. – Norwegian Adventure Company
Det nordnorske opplevelseselskapet NAC og utstyrsleverandøren Mammut inngår strategisk samarbeid.

Står for nytenkning i nord 

Norwegian Adventure Company har spesialisert seg på aktive opplevelser i nord, både landbasert og som boutique cruise, med tilrettelegging av helhetlige pakker av høy kvalitet. Hittil er selskapet mest kjent for toppturseilasen Arctic Haute Route mellom Lofoten og Tromsø. Daglig leder i Mammut Scandinavia, Espen Ramsvik mener det strategiske samarbeidet med NAC er spennende. – Nordnorsk natur står i en særstilling og attraherer aktive mennesker fra hele verden, som også er vår målgruppe. NAC har klart å skape innovative opplevelseskonsepter og viser en evne til å tenke nytt i reiselivsbransjen. Dette er det attraktivt for oss å være del av, understreker Ramsvik. 

 – Norwegian Adventure Company

 Opplevelsesplattform som møteplass

 Markedssjef Øystein Halvorsen utdyper nærmere; - Mange kan tilrettelegge for opplevelser i flott natur, men NAC skaper inkluderende arenaer, formidler essensen av Nord-Norge gjennom skreddersydde aktive opplevelser, nordnorske matopplevelser, kultur, og unike ruter. De staker ut en ny vei for norsk reiseliv, og for Mammut en spennende måte å være en naturlig del av en innovativ opplevelsesplattform, hvor våre kjernemålgrupper eksponeres for Mammut sine produkter i en naturlig sammenheng. Vi gleder oss til å videreutvikle dette samarbeidet i årene som kommer, avslutter han.  

NAC skaper nye typer arenaer for aktive opplevelser. – Norwegian Adventure Company
NAC skaper nye typer arenaer for aktive opplevelser.

   

Proud sponsors

Intersport – Norwegian Adventure Company partner
Mercedes Benz – Norwegian Adventure Company partner
Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company
Arctic Adventure Club

Komm mit auf die Reise!

Abonniere unseren Newsletter für "the latest and greatest" innerhalb von Erlebnistouren.