Bestill trygt – reis trygt

Skiferie

Alpeferie i Lofoten

Legg årets skiferie til Lofoten og velg mellom base i Henningsvær, Svolvær eller Stamsund. Book en ferdig pakke hvor vi i NAC har håndplukket overnatting, guider, måltidsopplevelser og andre aktiviteter. Gjennom mange års erfaring med skreddersøm av aktive opplevelser gir vi deg maksimalt ut av skidagene i nord!

Ab 9 900 NOK p.p.

Skiferie

Alpeferie i Lofoten

Lofoten er en fantastisk skidestinasjon, for deg som ønsker skikjøring fra fjell til fjære og som vil oppleve de nordnorske alper. Lofotens vakre fjell, fjorder og pittoreske fiskevær byr på utallige valgmuligheter for flotte turopplevelser, mulighet for å teste Lofotfiske, bo, spise å sove godt i nydelige omgivelser. Vi tilbyr helhetlige weekend- og ukespakker for nybegynnere til erfarne skikjørere, sertifiserte guider og skiutleie for de som ikke har eget utstyr.

I Lofoten kan du ha base på Henningsvær Bryggehotell, bo i komfortable leiligheter på Lofoten Panorama, Stamsund eller kjenne på ekte rorbu-atmosfære ved vannkanten hos Svinøya rorbuer i Svolvær. Sertifiserte guider sikrer trygge valg og fine turer fra Norwegian Adventure Guides. I tillegg er NAC din personlige concierge, enten det gjelder booking av restauranter eller andre aktiviteter.

Base Henningsvær (Hotell), Stamsund (Leiligheter) eller Svolvær (Rorbuer)
Språk Engelsk / norsk
Ferdighetsnivå For nybegynnere til erfarne skikjørere
Varighet 4 dager, 3 netter
Gjester Grupper fra 4 personer og oppover
Dato Februar-mai 2021
Halvpensjon Frokost og lunsjpakker inkludert
Pris Fra 9.900,- p.p.
Ikke inkludert Flybilletter, middager, alkohol og mineralvann, reiseforsikring
Betalingsbetingelser Se vilkår
Hva er inkludert?

Dette er inkludert i prisen!

Varighet 4 dager
Overnatting 3 netter
Sertifiserte guider
Frokost/lunsjpakke
Transport
I verdens fineste fiskevær; Henningsvær, Stamsund eller Svolvær kan du oppleve skimagi fra fjell til fjære på noen av Norges flotteste topper, teste Lofotfiske, lokalmat og få en annerledes alpeferie i vår egen bakgård.
Skiferie i Lofoten

8 gode grunner til å dra

Norwegian Adventure Company

Lofotens spektakulære fjell og fjorder

Det er gode grunner til at Lofoten står frem som ett av Norges aller sterkeste ikon-destinasjoner. Det er få steder i verden du finner like spektakulær skikjøring som her.

Norwegian Adventure Company

Sjarmerende fiskevær

Uansett årstid, Lofotens atmosfære med små pittoreske fiskevær og unike vibe må oppleves.

Norwegian Adventure Company

Små grupper – sertifiserte guider

Din sikkerhet kommer alltid først, og vi benytter erfarne, sertifiserte tindevegledere tilknyttet Norwegian Adventure Guides som gjerne videreformidler sin brede kunnskap om snø og terreng.

Norwegian Adventure Company

Overnatting med havutsikt

Enten du velger å bo på Henningsvær Bryggehotell, Lofoten Panorama i Stamsund eller i Svolvær bor du med nærhet og utsikt til fjord og fjell. Samtlige overnattingssteder er nøye utvalgt av oss og innehar unike kvaliteter som gjør det verdt et besøk.

Norwegian Adventure Company

Lofotfiske langs Lofotveggen

Få ting er like flott som å se Lofotveggen reise seg opp av sjøen. Derfor tar vi deg med ut på fjorden og lar deg oppleve det myteomspunne Lofotfiske på den tiden av året hvor sjansen for å få storfangst er størst. Sjøsprøyt og vind i håret langs Norges vakreste fjellrekke kan du regne med.

Norwegian Adventure Company

Lokale matopplevelser

Vi har gjennom mange smakt oss frem til gode, lokale matopplevelser og kan gi dere ulike anbefalinger på gode, lokale spisesteder, samt skreddersy helt spesielle matopplevelser med profilerte kokker om dere ønsker det.

Norwegian Adventure Company

Vinterlys

Dra nordover og opplev vinterlyset. Kanskje er dere heldige og får med dere nordlyset som danser samba over nattehimmelen!

Norwegian Adventure Company

Spektakulære toppturer

Enten du vil gå de mest kjente klassikerne i Lofoten, eller utforske mer ukjente topper. Lofoten byr på uendelig mange muligheter, ruter og nedkjøringer med ulik bratthet- og vanskelighetsgrad. Våre guider finner gjell, snø og terreng som passer for deg og dine ønsker!

Destinasjon

Opplev Lofoten!

Henningsvær, Stamsund og Svolvær.

Henningsvær

Et av Lofotens mest populære fiskevær

Dra til Henningsvær og opplev den unike stemningen i fiskeværet som kopler internasjonale impulser med sjarm og historie.

Utforsk Henningsvær

Stamsund

I hjertet av opplevelsene

Den sentrale beliggenheten på Vestvågøy – midt i Lofoten – har gjort Stamsund til det ideelle utgangspunktet for dem som søker allsidige opplevelser.

Utforsk Stamsund

Svolvær

Lofotens hovedstad

Fiskeværet byr på urbane impulser, lokale matopplevelser og er et fantastisk utgangspunkt for opplevelser i slående vakker natur.

Utforsk Svolvær

Overnatting

Overnatting i Lofoten

Velg mellom tre ulike alternativer i fanene under.

Henningsvær

Henningsvær

Henningsvær Bryggehotell

Enestående utsikt i hjertet av Henningsvær.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company

Henningsvær Bryggehotell finner du i hjertet av Henningsvær, rett på bryggekanten med enestående utsikt over havet, havna og landemerket Vågakallen. Her finner du deg godt til rette med fine, sosiale fellesområder, hyggelige rom, restaurant med fiskeværets beste utsikt over havna og herlig stemning på brygga.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company

Overnattingsalternativer

På Henningsvær Bryggehotell kan du velge mellom følgende romtyper.

Pris fra 9 900,- per pers.

Romtyper Beskrivelse
Dobbeltrom 3 etasje (2 pax) Dobbeltrom med dobbeltseng, bad med dusj, fri Wifi
Dobbeltrom med landsbyutsikt + hems (4 pax) Hyggelig dobbeltrom landsbyutsikt, dobbeltseng og hems med to senger, bad med dusj, fri Wifi
Dobbeltrom (2 pax) Dobbeltrom med landsbyutsikt, dobbeltseng, bad med dusj, fri Wifi
Dobbeltrom med sjøutsikt + hems (4 pax) Hyggelig dobbeltrom med sjøutsikt, dobbeltseng og hems med to senger, bad med dusj, fri Wifi
Dobbeltrom med landsbyutsikt (2 pax) Dobbeltrom med landsbyutsikt, dobbeltseng, bad med dusj, fri Wifi
Dobbeltrom med sjøutsikt (2 pax) Hyggelig dobbeltrom med sjøutsikt, dobbeltseng, bad med dusj, fri Wifi
Singelrom på forespørsel (vi bruker dobbeltrom) Dobbeltrom som singelrom med landsbyutsikt, dobbeltseng, bad med dusj, fri Wifi

Stamsund

Stamsund

Lofoten Panorama Stamsund

Store leiligheter på brygga.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company

På Lofoten Panorama Stamsund bor du i store, flotte leiligheter med panoramautsikt hvor du kan følge lyset fra soloppgang til solnedgang, nyte stillheten, hoppe i sjøen fra din egen balkong eller ha orkesterplass til kveldens nattehimmel.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company

Overnattingsalternativer

På Lofoten Panorama Stamsund kan du velge mellom følgende leilighetstyper.

Pris fra 9 900,- per pers.

Leilighetstyper Beskrivelse
Superior leilighet 100 Stor leilighet som ligger på brygga med overbygd terrasse

Lofoten Panorama har fire leiligheter av denne typen med høy standard. Heltregulv, proffkjøkken, panorama utsikt, tre soverom To bad og seks senger. Disse fire høystandardleilighetene passer for familier og mindre grupper som ønsker komfort og det beste utgangspunktet for naturopplevelser i Lofotens mangfoldige natur. Egen og direkte utgang til dypvannsbrygge. Wifi, vaskemaskin, tørkemuligheter og plass til oppbevaring av utstyr og bagasje.
Superior leilighet 165 Fire store superior-leiligheter med heltregulv, proff-kjøkken og panoramautsikt over Vestfjorden

Størrelse: 165 kvm og passer godt for familier, grupper og bedrifter. Lofoten Panorama har fire leiligheter av denne typen med høy standard. Heltregulv, proffkjøkken, panorama utsikt, fem soverom tre bad og seks senger. Disse fire høystandardleilighetene passer for grupper som ønsker komfort og det beste utgangspunktet for naturopplevelser i Lofotens mangfoldige natur. Panoramautsikt over Vestfjorden. Wifi, vaskemaskin, tørkemuligheter og plass til oppbevaring av utstyr og bagasje.

Svolvær

Svolvær

Svinøya Rorbuer

Oppdag Lofoten med Svinøya Rorbuer som base, rorbuliv i Lofotens hovedstad.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company

På Svinøya Rorbuer bor du sentralt, men likevel med utsikt mot fjord og fjell. Rorbuene er idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel lokal bebyggelse. Her har du storhavet på den ene siden og dramatiske Lofotfjell på den andre. Et lite Lofoten i miniatyr, men med kort vei til både fly, båt og buss.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company

Overnattingsalternativer

På Svinøya Rorbuer du velge mellom følgende overnattingsmuligheter.

Pris fra 9 900,- per pers.

Overnatting Beskrivelse
Rorbuer (38 stk) 38 originale eller nybygde rorbuer opprettholde høy standard. Hver hytte har fra ett til tre doble soverom, velutstyrt kjøkkenkrok i forbindelse med stuen, og et moderne bad med dusj og toalett. Alle hyttene er vinterisolert. Betydelig vekt er lagt på å opprettholde ektheten av rorbuene. 
Rorbusuiter (8 stk) Topp moderne rorbusuiter for opp til 8 personer over 2 etasjer. Med unik beliggenhet i Svolvær havn får du nydelig utsikt og nærhet til byen, havet og fjellene rundt. Svinøyas Rorbusuiter har høy standard, gode senger og god plass til å hygge seg med familie og venner. Hver Rorbusuite har kai med terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen eller noe godt å drikke i kveldssolen.  Rorbusuitene har 3 eller 4 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, en fin spisestue og en koselig stue med sofagruppe.
Vestfjordleilighetene (6 stk) Vestfjordleilighetene, ligger nydelig til ytterst på en odde på Svinøya. 300 meter fra hovedbygningen med resepsjon og restaurant Børsen Spiseri. Bygget har 6 enheter med totalt 16 sengeplasser. Strålende hav- og fjellutsikt utover Vestfjorden, og en stor felles veranda hvor kveldssolen kan nytes, eller uværet oppleves.
Tømmerhus (3 stk) Tre tømmerhus med ulik innretning er også tilgjengelig på Svinøya, fint plassert mellom rorbuer og annen bebyggelse.
Væreiergården anno 1828 (1 stk) Den snart 200 år gamle hovedbygningen tilbys til overnatting og selskapslokale som selve juvelen i «samlingen» til Svinøya Rorbuer. Ta kontakt for nærmere informasjon.
Norwegian Adventure Company

Sicherheit

Viele unserer Gäste sind besorgt über sicherheitsrelevante Themen wie: Schneelawinengefahr, Gefahr in steilem Gelände, die Bergführer, allgemeines Risikoprofil der Touren und ob sie mit Seekrankheit rechnen müssen. Nachfolgend finden Sie Informationen zu diesen Aspekten der Reise.

Sicherheit an erster Stelle. Immer.

Unsere Guides an Bord sind zertifizierte Bergführer mit solider Erfahrung. Sie alle sind erfahrene Bergführer, die im Verlaufe eines Jahres Hunderte von Touren führen. Sie verfügen über umfangreiche Erfahrung im Gestalten von Touren für verschiedene Niveaus, vom Anfänger bis zum geübten und erfahrenen Skifahrer.

Die Sicherheit der Touren steht immer an erster Stelle. Wir konzentrieren uns auf die Freude, draußen zu sein. Unser Ziel ist es, ein wunderbares Touren-Erlebnis mit herrlicher Aussicht und spektakulärem Skifahren vom Gipfel bis zum Strand zu haben.

Berge und Routen werden immer basierend auf dem aktuellen Wetter, den Schnee- und Windbedingungen sowie den ski-technischen Fähigkeiten und der Kondition der Gäste ausgewählt.

Unsere Bergführer/Guides

Unsere zertifizierten Bergführer sind hochqualifizierte Fachleute mit umfassenden Kenntnissen der Bergketten, die die Küste Nord-Norwegens umgeben. Alle Guides sind Experten in den Bereichen Berge, Skifahren, Klettern, Gletscherwandern und im Umgang mit entsprechender Ausrüstung, Sicherheit und Lawinen, basierend auf internationalen Standards für Bergführer.

Die Guides teilen gerne ihr Wissen und ihre Erfahrung über Schneebedingungen, Berge und Routen mit den Gästen während der Tour und möchten die verschiedenen Beurteilungen mit Ihnen als Gast teilen. Mit zertifizierten Bergführern, die sich seriös den Einschätzungen und Risiken annehmen, können unsere Gäste die Aussicht, die Landschaft und das Freeriden im hohen Norden leichter genießen.

Touren für verschiedene Niveaus/Fähigkeiten

Unsere zertifizierten Bergführer ermöglichen Touren für alle Ambitionen - vom Anfänger über Fortgeschrittene bis hin zu erfahrenen Skitouren-Enthusiasten. Unsere Bergführer führen jeden Abend Besprechungen durch und gehen Karten, Schneebedingungen und mögliche Berge für die morgigen Touren mit den Gästen durch.

So stellen wir sicher, dass Sie als Gast eine Tour erhalten, die Ihren Wünschen nach einer unvergesslichen Skitour und Reise am besten entspricht.

Schwierigkeitsgrad

Wie schwierig sind die Gipfel-Skitouren?

Die häufigste Frage, die wir erhalten ist, wie anstrengend und lang unsere Gipfel-Skitouren sind bzw. wie steil die Abfahrten sind. Natürlich ist es individuell, was man als einfach oder anspruchsvoll versteht, deshalb haben wir unsere Touren auf einer Skala von 1 bis 5 bewertet.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
1 bis 300 Höhenmeter Einfache Ski-Tour, die alle meistern. Du benötigst Skitouren-Ausrüstung, Lawinenausrüstung und Touren-Rucksack.
2 bis 500 Höhenmeter Ski-Tour für Gäste mit normaler Kondition. Du benötigst Skitouren-Ausrüstung, Lawinenausrüstung und Touren-Rucksack.
3 bis 700 Höhenmeter Etwas anstrengendere Ski-Tourfür alle mit normaler bis guter Kondition. Bike-Tour für Gäste mit normaler Kondition. Du benötigst Skitouren-Ausrüstung, Lawinenausrüstung und Touren-Rucksack.
4 bis 1000 Höhenmeter Es ist erforderlich, dass Du eine gute Kondition hast und regelmässig längere Ski-Tour unternimmst. Wanderung für Gäste mit normaler Kondition. Du benötigst Skitouren-Ausrüstung, Lawinenausrüstung und Touren-Rucksack.
5 mehr als 1000 Höhenmeter Es ist erforderlich, dass Du in sehr guter Verfassung bist und es gewohnt bist, mehrere Tage in hügeligem Gelände auf Ski-Tour zu sein. Du benötigst Skitouren-Ausrüstung, Lawinenausrüstung und Touren-Rucksack.
Ausrüstung und Packliste

Was sollst Du einpacken für die Tour?

Packen Sie Ihre Skiausrüstung in eine große Skitasche, in der Sie auch Platz für Ski-Schuhe, Helm, Lawinenausrüstung usw. haben und zusätzlich eine große Tasche (wasserdicht 100-140 l wird empfohlen), z.B. Type North Face, für den Rest Ihrer Ausrüstung und Kleidung. Den Touren-Rucksatz + evtl. Ski-Schuhe nehmen Sie als Handgepäck an Bord des Flugzeugs mit.

Bringen Sie Ausrüstung und Kleidung für drei Tage mit und Freizeit-Kleidung für Reisen, Abendessen und gemütliches Beisammensein. Die Atmosphäre an Bord ist entspannt und die Kabinen sind klein, beschränken Sie sich auf das Wesentliche.

Alpeferie i Lofoten – Norwegian Adventure Company
Skitouren-Rucksack (30 – 40 L)

Empfohlene Ausrüstung für die Touren:

 • Tourenski/Telemarkski/Split board (Tourenski-Ausrüstung kann auch gemietet werden durch unseren Partner Intersport)
 • Felle für Ski/Split board
 • Steigeisen für Ski/Split board
 • Lawinenausrüstung – LVS-Gerät, Suchsonde, Lawinenschaufel (kann auch gemietet werden durch unseren Partner Intersport)
 • Erste-Hilfe-Set (mit: Compeed Blasenpflaster, Sporttape, usw.)
 • Dünne Handschuhe für den Aufstieg, Dickere Handschuhe für die Abfahrt
 • Zwei Mützen (eine dünnne Mütze für den Aufstieg und eine Woll-Mütze für die Abfahrt)
 • Woll-Unterwäsche und Socken
 • Helm und Skibrille
 • Sonnenbrille und Sonnenschutz mit hohem Faktor
 • Dünne Fleecejacke
 • Dünne Daunenjacke für kalte Tage und angenehme Pausen auf dem Gipfel
 • Shell Hose und Jacke (wind- und wasserdicht)
 • Kleiner Thermos für Kaffee, Tee und Heisswasser usw.
 • 2 Wasserflaschen à 1 – 1 1/2 Liter
 • Kleine Sitzunterlage (wasserdicht)
Grosse Tasche (100 – 140 L)

Andere Dinge zum Einpacken:

 • Packen Sie alles in eine wasserdichte, große Tasche, um Kleidung und Ausrüstung trocken zu halten
 • Freizeit-Kleidung für Abendessen und gemütliches Beisammensein: Jeans, Chinos, Pullover, Hemd, Fleece
 • Dicke Daunenjacke für kalte Morgen- und Abendstunden an Deck
 • Dicke Winterstiefel für schneereiche und kalte Tage
 • Turnschuhe, niedrige Gore-Tex-Schuhe für an Bord des Schiffes
 • Zusätzliche Batterien für das LVS-Gerät
 • Zusätzliche Socken und Sportunterwäsche (Wolle) für 3 Reisetag
Vertskap

Norwegian Adventure Guides

I Henningsvær møter du vertskapet og ekspedisjonsledere fra Norwegian Adventure Company, Nina Kristine Madsen-Geelmuyden og Fredrik Geelmuyden, og tindeveiledere fra Norwegian Adventure Guides.

Velkommen!

Legendariske Lofoten er stedet du har lyst til å komme tilbake til!
Die Tour der Träume startet hier

Wir erschaffen Tage, die in Erinnerung bleiben!

Rufen Sie uns an auf +47 22 55 60 50 oder senden Sie eine E-Mail mit einigen Gedanken, was Sie sich für die nächste Tour wünschen. Sie können auch unser Kontaktformular verwenden.

Proud sponsors

Intersport – Norwegian Adventure Company partner
Mercedes Benz – Norwegian Adventure Company partner
Chaqwa – Norwegian Adventure Company partner
Coca Cola – Norwegian Adventure Company partner
Norwegian Adventure Company